Kuva: Trond H. Trosdahl

EU-uutiset.fi tekee journalismia Euroopan unionin päätöksenteosta. Verkkolehden tarkoituksena on pitää suomalaiset kärryillä siitä, mitä EU:ssa tapahtuu ja kuinka se vaikuttaa suomalaisiin, jos ei suoraan, niin eurooppalaisina.

EU-uutisiin keskittyvässä verkkolehdessä kerrotaan unionin päivän polttavista aiheista ja myös päätöksiä edeltävistä prosesseista. EU-uutiset.fi kurkistaa lukijan puolesta unionin kulisseihin ja seuraa esimerkiksi uusien lakien muodostamista sekä pyrkii selvittämään kuinka lakimuutokset vaikuttavat suomalaisiin.

EU-uutiset.fi perustettiin kahden freelancerin projektina vuonna 2016. Verkkolehteä julkaisee voittoa tavoittelematon yhdistys EU-uutiset ry.

Vain 3 eurolla kuukaudessa voit lukea meidän uutiset ilman mainoksia.

Uutistoiminnan ohjaksissa ovat vastaavat toimittajat Satu Hotakainen ja Trond H. Trosdahl.

Satu Hotakainen on työskennellyt aiemmin muun muassa eri maakuntalehtien uutistoimituksissa, STT:llä ja Ilta-Sanomissa. Kuvajournalisti Trond on työskennellyt valokuvaajana muun muassa Lehtikuvalle ja Helsingin Sanomille.

EU-uutiset.fi-verkkolehteä voi seurata Facebookissa ja Twitterissä.

Kannustamme lukijoitamme osallistumaan keskusteluun sosiaalisessa mediassa ja jakamaan aktiivisesti artikkeleitamme. Otamme myös mielellämme vastaan juttuvinkkejä ja EU-aiheisia mielipidekirjoituksia.